De Wij

De Wij in Lemiers is een stukje aarde, liggend aan twee beekjes in het Zuiden van Zuid-Limburg. De Wij wil een inspiratieplek zijn voor mensen die niet alleen willen praten over een betere wereld, maar daar ook zelf iets aan willen doen, of willen kijken hoe anderen dat proberen te doen. Permacultuur is hierbij de leidraad.

De Wij is sinds 2008 van Astrid en zij werkt samen met vrijwilligers aan en op de Wij. Er zijn veel ideeën en veel mogelijkheden en om structuur aan te brengen en richting heb ik een ontwerp gemaakt voor de Wij. De richting is nu helder, de vormen en de plaatsing zijn duidelijk er kan verder gebouwd worden. Belangrijk is dat er ruimte blijft voor vrijheid en intuïtie. Het wordt steeds meer een paradijs.

Ont-moeten

” Mensen ont-moeten is per definitie inspirerend. Als de Wij open is, kun je er gewoon zijn en daardoor ook andere mensen ontmoeten. Gewoon, omdat het leuk is!
Veel mensen zoeken naar een manier van leven waarbij het beter gaat met de aarde en met ons mensen. Een wereld waarin we meer delen met elkaar van de overvloed die er is. Het grappige is dat er veel goede manieren zijn om bij te dragen aan een betere wereld. En juist als je met elkaar praat, kom je weer op nieuwe dingen die je zelf wilt uitproberen of word je bevestigd in dat datgene wat je doet ook zo gek nog niet is”. Astrid Merkx.

De wij bezoeken

De Wij is vrij toegankelijk op woensdag en er worden excursies, activiteiten, workshops en cursussen georganiseerd.

Wil je meer weten over de Wij? Klik hier voor de website.

Wil je ook een ontwerp? Neem dan contact op via Ploni @ groengetekend.nl of bel naar +31 (6)0 134 80 555.