Opleiding Tuinarchitectuur – OntwerpAcademie

Sinds begin 2019 ben ik docent Tuinarchitectuur aan de OntwerpAcademie.

De OntwerpAcademie leidt je met de vakopleiding tuinarchitectuur op tot professioneel tuinontwerper. Tuinarchitectuur gaat over de basis van het vak. Je leert de basisbeginselen: lezen van tekeningen, ontwerptechnieken, materialen toepassen en technische constructies ontwikkelen.

‘Tuinarchitectuur is er op de eerste plaats voor de starter die blanco begint en professionele ambities heeft. Hoveniers met weinig tot geen kennis of ervaring met ontwerpen zijn eveneens welkom. Afhankelijk van jouw kennis en ervaringen stippelen we samen met jou een studietraject uit. Deze opleiding is uitstekend te combineren met de cursus Plantenkennis.

Onze opleiding tuinarchitectuur is opgebouwd uit een aantal samenhangende modules. Elke module heeft een thema, bijvoorbeeld ontwerpen, technisch tekenen of beplantingsstructuren. De modules kun je meestal ook als zelfstandige cursussen volgen. Is een diploma jouw doel? Dan volg je alle modules. Heb je meer ervaring en kennis? Dan kun je specifieke modules volgen of op een ander moment instromen. Wij selecteren die modules samen met jou, in goed overleg’.

Meer informatie: https://www.ontwerpacademie.nl/vakopleiding-tuinarchitectuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *